Frederikshavn Boligforening og Lejerbo fusionerer

Frederikshavn Boligforening og Lejerbo fusionerer

10. december 2014 - kl. 9:59 - af

Foto Bakkehusene2_600x250Torsdag den 2. oktober 2014 besluttede repræsentantskabet i Lejerbo Frederikshavn, at afdelingen ønskede fusion med Frederikshavn Boligforening.

Onsdag den 26. november godkendte repræsentantskabet i Frederikshavn Boligforening forslaget om fusion.

Lejerbo, Frederikshavn, består at en boligorganisation og en afdeling på 22 boliger i 3 bebyggelser på Skræddervej, Mosevej og Bakkehusene.

Frederikshavn Boligforening består af en hovedforening med hovedkontor i Frederikshavn og ca. 3.500 egne almene boliger og almene boliger i administration.

Formålet med fusionen er, at de 22 boliger får en mere lokal forankring.

Frederikshavn Boligforening vil fremover administrere afdelingen og udleje boligerne i afdelingen, mens den tekniske service foretages af en afdeling i Frederikshavn.

Frederikshavn Boligforening har i forvejen en afdeling med 11 boliger i Gærum og den øgede tekniske service i Gærum forventes at gavne begge afdelinger.

Frederikshavn Boligforening vil efter 1. januar 2015 kunne tilbyde boligsøgende 33 gode og godt vedligeholdte boliger i Gærum, og foreningen mener, at det større udbud vil gøre udlejning i Gærum nemmere ikke mindst fordi, der blandt de 22 ”nye” boliger er et særligt tilbud om ”landhuse / hobbylandbrug”, som Frederikshavn Boligforening ikke tidligere kunne tilbyde.

Beboerne på Skræddervej, Mosevej og Bakkehusene vil i januar blive indkaldt til møde om Frederikshavn Boligforening og de tilbud, Frederikshavn Boligforening giver, herunder repræsentation i boligforeningens repræsentantskab, deltagelse i lokale møder og kurser med mere.

På mødet vil vi ud over at præsentere Frederikshavn Boligforening, søge at få valgt en afdelingsbestyrelse og 2 medlemmer af repræsentantskabet, fortælle om vore andre boliger, præsentere ejendomsfunktionær og administrative medarbejdere i Frederikshavn boligforening med mere.

Desuden skal vi drøfte fremtid og aftale nærmere, hvornår der skal holdes afdelingsmøder, udfærdiges budget og drift og vedligeholdelsesplaner med mere.

De to boligorganisationer administrerer efter de samme regler, og der bliver derfor ikke de store omvæltninger for beboerne, der skal have skiftet navnet Lejerbo ud med Frederikshavn Boligforening på lejekontrakter og bilag til disse, vedtægter, husordensregler og så videre.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Boligforening og Lejerbo fusionerer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger