Juleaften i Sæby<br>…

Juleaften i Sæby

5. december 2014 - kl. 0:01 - af

Jul i Saeby 2012Foreningen Juleaften i Sæby inviterer for fjerde gang til en fælles juleaften, som i år er flyttet til Hotel Viking i Sæby.

Unge og ældre, enlige, par, deres børn – personer, der ikke har nogen at holde Juleaften med og fortrinsvis er fra den tidligere Sæby Kommune, er velkomne til at deltage. – Arrangementet er i år flyttet til Hotel Viking, fortæller Henning Christensen, formand og tovholder, der forsikre om, at forrige års hyggelige program fastholdes.

Festen er gratis
Der er igen lagt op til en dejlig aften i hyggelig omgivelser med lækker mad, juletræ, levende musik og underholdning ved et lille kor. – Der vil være godteposer til børnene samt en julegave til alle deltager, men ind da skal vi høre juleevangeliet, gå om juletræet og synge salmer, fortæller tovholderen.

Takket være gavmilde sponsorer og en lille opsparet kapital fra forrige år er det igen i år helt gratis at deltage i årets julefest. – Vi har desuden truffet aftale med en flok frivillige hjælpere, som har lovet at bage kage til kaffen, stå for indkøb af julegodter og pyntning af juletræet, slutter tovholderen.

Tilmelding
Juleaften i Sæby har oplevet stigende interesse fra 2011, hvor 35-40 deltog til næsten 60 deltagere i alle aldre de to seneste år. – Vi håber, at mange flere har lyst til at være med og gerne fortæller andre om vores arrangement, lyder opfordringen fra formanden, der netop har sendt indbydelser ud til dem, der har været med de sidste par år.

Dørene åbnes kl. 17 og kl. 18 starter aftenens arrangement. For at deltage i Juleaften i Sæby er det nødvendigt at melde sig til, og det skal ske seneste den 22. december i Røde Kors Genbrugsbutik på Krystaltorvet i Sæby.

FAKTA:

Gavmilde sponsorer har gjort det muligt igen i år at afholde Juleaften i Sæby:

Hovedsponsorer:
Roblon Fonden

Hans Ole Kalhøj

Øvrige sponsorer:

Lions Club Jyske Ås

Nordjyske Bank

Spar Nord

Sparekassen Vendsyssel

Røde Kors Genbrug, Sæby

Foreningen Juleaften i Sæby består udover formand Henning Christensen, Dybvad også af Tommy Thomsen, Sæby og Steen Granvig, Syvsten.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Juleaften i Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger