Juletræsfest hos tre private dagplejer
e

Juletræsfest hos tre private dagplejer
e

28. november 2014 - kl. 0:07 - af

DSC_0544Fredag den 21. november holdt tre private dagplejere Ebillerne (Maria Lehmann), Mælkebøtten (Rikke Winther) og Mariehønen (Christinna Nellemann) deres første juletræsfest i Sæbygård Gruppens Spejderhus, og både forældre og søskende var inviteret med.

Til festen havde de besøg af Rasmus Klump, som kom med en lille gave til alle børn, og selvfølgelig kom julemanden også forbi med et nisseorkester, og han havde godteposer med til børnene, og så blev der ellers danset om juletræ og lavet sanglege sammen med julemanden til musikken fra nisseorkesteret.

Efter følgende blev der hygget med saft, æbleskiver og kage, alt i mens børnene legede og dansede videre til orkesteret. En helt igennem hyggelig dag for både børn og voksne.

Det var det første arrangement dagplejerne holdte som en fælles legestue. Normalt bliver legestuen holdt en gang om ugen i Spejderhuset, hvor der er fokus på musik, sang og motorik via dans og gymnastik. Der bliver også brugt tid på de kreative evner og specielt her op til jul, hvor der er mange hemmeligheder.

Dagplejerne vil gerne sige stor tak til forældre og søskende for deres opbakning og store fremmøde. Også en stor tak til sponsorerne, Super Best for deres godteposer og Nordjyske Bank for lån af deres Rasmus Klump kostume og gaver og ikke mindst en tak til nisseorkesteret og julemanden.

download_20141126_122351 download_20141126_205315 DSC_0559 DSC_0555 DSC_0551 download_20141121_183230

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Juletræsfest hos tre private dagplejer
e' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER