Områdeleder modtog Den Nordjyske Ledelsespris

Områdeleder modtog Den Nordjyske Ledelsespris

13. november 2014 - kl. 10:18 - af

IMG_2358Områdeleder Birgitte Kvist vandt tirsdag den 11. november Den Nordjyske Ledelsespris 2014. Prisen blev uddelt på Comwell Hvide Hus i Aalborg på Lederne Himmerlands konference af Direktør Anders Thorup fra Advokatfirmaet HjulmandKaptain.

Der var i år modtaget 52 indstillinger til Den Nordjyske Ledelsespris, og blandt disse indstillinger udvalgte dommerkomiteen tre nominerede til prisen, heriblandt Birgitte Kvist. De andre nominerede var administrerende direktør Anders Hedegaard Petersen fra Gabriel A/S og afdelingsledende sygeplejerske Else Marie Michelsen fra Aalborg Universitetshospital.

Birgitte Kvist fik, ud over æren, overrakt en statuette af kunstneren Thorvald Odgaard med personlig inskription samt en gavecheck til kompetenceudvikling til en værdi af 25.000 kr.

Birgitte Kvist blev efter udkåringen lykønsket med blomster og knus af sit personale, som var til stede under prisoverrækkelsen. Birgitte Kvist var meget overrasket over at vinde prisen og stolt over, at hun overhovedet var nomineret til Den Nordjyske Ledelsespris. Hun takkede sit personale for indstillingen, og så det som en stor anerkendelse, at hun var værdig til denne pris.

Birgitte Kvist var indstillet af sine medarbejdere i Sundhedscentrene og Madservice. I indstillingen har medarbejderne bl.a. skrevet følgende: ”Birgitte Kvist er en fantastisk kapacitet. Vi vil gerne vise omverden, at vi har en dygtig kommunal leder, og at der også er succeshistorier i Frederikshavn Kommune, og dem er hun en stor del af. Vi er stolte over at arbejde på en arbejdsplads, som har så kompetent en leder, som samtidig er menneskelig og drager omsorg for os. Vi vil gerne give hende denne anerkendelse, da hun skal vide, hvor stor en forskel, hun gør, for sine medarbejdere i Sundhedsfremme og Forebyggelse og Madservice”.

foto 1_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Områdeleder modtog Den Nordjyske Ledelsespris' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger