Julen holdes med misbrugere

10. november 2014 - kl. 12:01 - af

Lyngsaa Kirkehus_600x250Torsdag 27. november afholdes sogneeftermiddag i Lyngså kirkehus. Her kommer, den daglige leder af varmestuen Fristedet i Brønderslev, Helle Toftegaard, på besøg. Hun vil fortælle om hvordan, det er at holde jul med misbrugere.

For Helle Toftegaard er det en hverdag, hvor hun møder en del mennesker, som er ensomme. For dem handler det i hverdagen om at møde op på Fristedet og simpelthen møde andre mennesker og måske sidde og nyde en kop kaffe. Forskelligheden blandt dem, der bruger stedet, er stor. Blandt andet er her folk med alkoholproblemer og et stort pilleforbrug, samt nogle der bruger stoffer. Men også andre af samfundets svage møder op, når der er brug for lidt fred og ro og et godt måltid, når der skal kobles af fra hverdagen.

Regler alle kan forstå
Det siger sig selv, det er nødvendigt med regler for alle for at drive et sådant sted. Det betyder blandt andet, at al handel med alle former for stoffer er forbudt. Selv om mange af de borgere, der bruger Fristedet, er involveret i mere eller mindre grad af den slags ting, er de helt klar over, at når de træder ind på Fristedet, så er den slags ting bandlyst.

Helle Toftegaard har meget mere at fortælle om end ovenstående. Hvis man er interesseret, må man møde op i kirkehuset og høre foredraget.

Der lægges ud 14.30, og der er fri entré og fri parkering. Det skal blot betales kr. 20 – for kaffe med brød.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julen holdes med misbrugere
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER