Aftenmeditation i Sæby Kirke på torsdag

Aftenmeditation i Sæby Kirke på torsdag

15. oktober 2014 - kl. 14:31 - af

Saeby kirke_600x250Efteråret er over os, en årstid, der på sin egen måde kalder på eftertanken. Vi kan tænke på de modne æbler, der nu falder ned, som en frugt af den lyse sommer, som har været, og som vi kan mindes. Det er også en tid, som minder os om forgængeligheden, træernes blade bliver først farvestrålende og falde så af, og meget andet smukt har sin tid, men der er også noget, som består.

Torsdag d. 16. oktober kl. 20.00 er der aftenmeditation i Sæby Kirke, en gudstjeneste på godt en halv time, hvor der er god tid, tid til stilhed og eftertanke og tid til at nyde musikken.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aftenmeditation i Sæby Kirke på torsdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER