Samlerudstilling på Rørholt skole…

Samlerudstilling på Rørholt skole…

9. oktober 2014 - kl. 1:01 - af

IMG_3646 copyDet var noget af en streg i regningen, da Rørholt Idrætsforening i februar måtte meddele, at årets samlerudstilling var aflyst på grund af vejret. I mere end 20 år har foreningen afviklet udstillingen først på året, men de sidste par år, har der vejret problemer med sne og is.

– Vi tager nu skridtet til at få udstillingen afviklet, og det bliver søndag 2. november, siger Vivi Olesen fra foreningen og fortsætter.

– Alle der samler på et eller andet, er velkomne til at vise det frem denne dag. Foreløbig kan vi præsentere samlinger af ølbrikker, receptkuverter, barberblade, Falck ting, servietter, kuglepenne, kasketter, keyhængere, påklædningsdukker, blikdåser, medaljer samt en hel masse mere, siger Vivi Olesen.

Hvis man ikke har samlermani, er man også velkommen til at besøge udstillingen og måske få en hyggelig snak med samlerne og en kop kaffe med brød. Der vil også være muligheder for dem, der ikke udstiller ved at bytte medbragte ting med andre, og er der samlere, som har ting man er interesseret i, kan der eventuelt slås en handel af.

Hvis nogen skulle være interesseret i at have en stand på udstillingen, kan man kontakte Vivi Olesen på mobilnummer 30 54 15 80.

Udstillingen er programsat fra 13 – 16, og der er fri entré og fri parkering hele dagen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Samlerudstilling på Rørholt skole...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER