Digital Post – sidste chance!<br>…

Digital Post – sidste chance!

9. oktober 2014 - kl. 9:26 - af

tastatur_600x2501Der er nu under en måned til, at alle danskere skal kunne modtage Digital Post fra det offentlige. Den 1. november bliver det lovpligtigt for alle danskere over 15 år at kunne modtage post fra det offentlige i en såkaldt digital postkasse. Desværre er der fortsat knap 20.000 borgere i Frederikshavn Kommune som endnu ikke har oprettet en digital postkasse, eller har søgt om fritagelse.

Det er især de unge mellem 15 og 24 år, som ikke har oprettet en digital postkasse, hvilket man måske kan undre sig over, da de er vant til at bruge mange andre forskellige digitale medier.

– Vores helt unge borgere er ikke vant til at kommunikere med det offentlige, og de har derfor svært ved at se, hvad de skal bruge den digitale postkasse til, udtaler afdelingsleder af Borgerservice i Frederikshavn, Sofie Olsen.

Det kan få store konsekvenser, hvis du ikke får læst din digitale post fra det offentlige, da det både omfatter indkaldelse til bilsyn, meddelelser fra jobcentret, SU, pension, kontanthjælp, bevillinger og meget mere.

– Det er derfor enormt vigtigt, at man som borger allerede nu får oprettet en digital postkasse, så man inden den 1. november har sat sig ind, hvad det betyder, understreger Sofie Olsen.

Du kan oprette din digitale postkasse på borger.dk eller via e-Boks.dk, hvor du skal bruge dit NemID til at logge ind med. Har du brug for hjælp, eller skal du søge om fritagelse for Digital Post, skal du tage konktakt til dit nærmeste Borgerservice eller Bibliotek.

 

 

En kommentar til “Digital Post – sidste chance!
…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Digital Post – sidste chance!
…”

 • Benny Kvistgaard

  Tja jeg er ikke i tvivl om at jeg er klar…
  Har fra Frederikshavn kommune modtaget ikke mindre en 5 enslydende bekræftelser på, at jeg er klar til at modtage digital post.

  Håber ikke at man skal til at modtage 5 kopier hver gang det offentlige sender en besked eller et brev – så drukner beskederne vist i beskeder – tenderende til SPAM!

  I sidste ende kan man måske fristes til at spørge, om det offentlige er klar til at håndtere dette elektroniske cirkus – de har jo igennem tiden ikke haft for stor succes med deres edb løsninger. Det være sig SKAT, Politiet.., nå ja – vi kender jo nok alle sammen alle de ting vi har hørt om de seneste mange år.

  Det sku’ vær’ så godt, og så’ det faktisk – slet ikke brugbart.

  Jeg glæder mig til at se, om man endelig har fået lavet noget der fungerer – fra dag ét.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Digital Post – sidste chance!
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER