Ny mad- og måltidspolitik i Dagplejen

Ny mad- og måltidspolitik i Dagplejen

2. oktober 2014 - kl. 13:38 - af

boern stregDagplejen Frederikshavn Kommune er aktuel med en ny Mad- og Måltidspolitik – indeholdende værdisæt og og inspiration til velsmagende og sund kost.

Mange her været inddraget i processen
En arbejdsgruppe bestående af forældre, dagplejere, pædagoger og konsulent fra Fødevarestyrelsen har i godt et år arbejdet med tilblivelsen af den nye politik. Herudover har alle dagplejere haft mulighed for at byde ind på en fælles temaaften.

Studerende fra ernærings- og sundhedsuddannelse har været med
Sideløbende har to studerende fra VIA University College, Ernærings- og Sundhedsuddannelsen været i en 8 ugers praktik i 7 legestuegrupper. Emner som ernæring, inspiration, stemning og inddragelse af børn har været i højsædet. Dette forløb mundede ud i et særligt inspirations- og opskriftshæfte, hvor der er gode og velsmagende retter for hele familien.

Få mere at vide om den nye politik
Se mad og måltidspolitikken og inspirations- og opskriftshæftet på Dagplejens hjemmeside, eller klik på linket her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny mad- og måltidspolitik i Dagplejen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER