Maratonløbere nåede målet<br>…

Maratonløbere nåede målet

3. august 2014 - kl. 0:05 - af

IMG_6791_600x250De havde sat sig som mål at løbe 7 maratonløb på 7 dage. Fredag aften i forbindelse med idrætsugen i Voerså nåede de to Voerså-brødre Flemming og Carsten Nielsen, der henholdsvis er 46 og 43 år gamle, i mål.

De startede fra Voerså Stadion lørdag 26. juli og løb mod Grenen i Skagen, Skiveren, Lønstrup, Rødhus Klit, Vadum, Hals og mål på Voerså Stadion.

Undervejs havde familie udlagt depoter, sørget for opredning for natten, ryddede op efter dem om morgenen så brødrene kunne komme videre og gjorde klar til næste destination.

I løbet af ugen drak begge brødre 45 liter vand og energidrik, plus at der hver aften røg 1½ liter cola ned i tanken for at være velforberedt til næste dag.

På den 320 kilometer rute blev der løbet mest på asfalt, men også på grusveje, skovstier og gennem plantager. Vejrmæssigt døjede brødrene mest med varmen de første 3 dage, men herefter gik det rigtig godt, og kun en lille regnbyge undervejs blev det til.

Helt uden helbredsmæssige problemer blev ugen ikke. Carsten havde problemer med vabler på tæerne og Flemming havde brugt næsten en hel tube voltaren på grund af smerter i venstre knæ.

Ved målet var Voerså IFs formand, Ole Kristensen, klar med champagnen, som blev nydt af de nu stivbenede løbere.

– Nu slapper vi lige af de næste par dage og kommer os over strabadserne, og så er det arbejdsdag igen på mandag, fortæller Carsten Nielsen.

Og så er der lige Carsten Nielsens 11 årige søn, Rasmus, som forfærdelig gerne ville have deltaget i løbet, men det nægtede farmand på det kraftigste. Rasmus fik dog lov til at deltage på 1. etape af ruten, som gik fra Voerså Stadion til Aalbæk Strand Camping – men på cykel. Denne tur var på 47,3 kilometer, som Rasmus klarede i stor stil.

IMG_6793_600x400IMG_6794_600x400IMG_6788_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Maratonløbere nåede målet
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger