Sæbykunstnerne alle gode gange tre på Retfærdigheden!

Sæbykunstnerne alle gode gange tre på Retfærdigheden!

27. juli 2014 - kl. 12:04 - af

Saebykunstnerne_600x250Sæbykunstnernes årlige sommerudstilling afvikles igen på Retfærdigheden, Algade 14 i Sæby.

Kunstnergruppen arbejder netop nu på højtryk for at blive færdig til ferniseringen, der finder sted lørdag den 2. august Kl. 14, og udstillingen vil herefter være åben hver dag kl. 12-16 i hele august. Udstillingen består af malerier, keramik og skulpturer.

Ved ferniseringen åbnes udstillingen af Sæbykunstneren Susanne Vinther, og alle kunstnerne er til stede og fortæller gerne om deres kunst og om kunstnergruppens virke. Ligeledes vil der hver dag i åbningstiden være en af kunstnerne til stede.

Ved ferniseringen er der lidt underholdning ved Anna Bilde, Hørby, og der bliver serveret en lille forfriskning.

Det er tredje år i træk sommerudstillingen afholdes på Retfærdigheden. Tidligere blev den i mange år holdt på Sæbygård.

Sæbygård var et spændende historisk sted at udstille, men mange havde problemer med at komme op ad tårntrapperne til udstillingslokalet. På Retfærdigheden kan alle komme til, og det er jo også en rigtig god placering med fælles indgang til Turistbureauet. Det giver mange turister som udstillingsgæster, fortæller Finn Jakobsen, der er en af Sæbykunstnerne.

På hjemmesiden www.saebykunstnerne.dk findes mere om udstillingen ligesom der er en omtale af de enkelte kunstnere og nogle af deres værker.

De udstillende kunstnere er: Jørgen Agerbæk, Benny Kroll Olesen, Susanne Winther, Lene Merethe Bertelsen, Finn Jakobsen og Margit Rasmussen.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbykunstnerne alle gode gange tre på Retfærdigheden!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER