Hvor er politiet, når vi har brug for dem?

Hvor er politiet, når vi har brug for dem?

26. juli 2014 - kl. 0:42 - af

politi_250x600_8Fredag kl. ca. 18.15 kontaktede Sæby Fritidscenter, Nordjyllands politi, i forbindelse med pågribelsen af en østeuropæisk tyv, der efterfølgende nægtede at forlade centeret, selv om han var blevet bortvist.

Tyven insisterede på at få sit bytte med og ville ikke forlade centerets reception, så politiet blev tilkaldt, og Nordjyllands politi lovede at sende en patrulje. Efter 2 timer forduftede tyven, og politiet kom aldrig og har heller ikke kontaktet centeret.

De fortæller, at det godt nok ikke er særlig betrykkende at være erhvervsdrivende i Sæby, samtidig med at det sender et meget uheldigt signal, over for centerets mange udenlandske gæster, hvor en del overværende episoden. Også over for det øvrige personale på centeret, er det meget uheldigt, i det de følte sig meget utrygge ved den østeuropæisk tyv, der ikke talte dansk og kun meget lidt engelsk.

På nuværende tidspunkt – kl. 23.28, har centeret forsat intet hørt fra Nordjyllands politi.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvor er politiet, når vi har brug for dem? ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER