Koncert med obo og klaver i Sæby Kirke

Koncert med obo og klaver i Sæby Kirke

21. juli 2014 - kl. 10:25 - af

Saeby kirke_600x250Onsdag den 23. juli kl. 19.30 til 20.30 kan man opleve noget af et sjældent sammenspil. Denne dag står i kammermusikkens tegn.

Musikken leveres af den græsk-amerikanske oboist Demetrios Karamintzas og den bulgarsk fødte pianist Galaya Kolarova. De to musikere er på rekordtid blevet kendt som duo i både Danmark, Tyskland, Israel og Schweiz, og har bidraget stærkt til at musikelskeres ører er blevet åbnet for den sjældne instrumentkombination.

Der findes ikke meget original musik for denne besætning, så de to musikere må spille arrangementer af musik, der ikke oprindeligt er skrevet for de to instrumenter eller bestille helt nye værker hos nulevende komponister.

Ved aftenens koncert kan man høre sådanne værker skrevet af den herboende engelske komponist Timothy Baxter, men også mere traditionel musik som f.eks. Carl Nielsens Tågen letter.

Koncerten er en del af Vendsyssel Festival, og entré er 100,- kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Koncert med obo og klaver i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER