Så er Mette godt på vej til VM i Brasilien

Så er Mette godt på vej til VM i Brasilien

15. juli 2014 - kl. 11:28 - af

Mette KjaersgaardOnsdag drager Mette Kjærsgaard afsted til Brasilien, væk fra sin lille nye datter og resten af familien, men som hun selv siger – ”jeg har selv valgt, og familien er klar på facebook og andre medier”.

Sammen med en af sine bedste veninder, Line Gyldenløve Kristensen fra Bjerringbro FH, som også er udtaget til VM truppen, tager Mette afsted fra Ålborg onsdag den 16. juli mod København for at mødes med resten af VM landsholdet i Beach Handball. Herefter går turen til Lissabon og så videre til Resize syd for Rio de Janeiro i Brasilien, hvor landsholdet skal deltage i Beach Handball VM fra den 22. til 27. juli.

Mette fortæller: ”Jeg har virkelig forberedt mig både fysisk og psykisk, vejret i Danmark har været perfekt, og jeg har trænet både med mine klubkammerater, men også med mine landsholdskammerater, så jeg føler virkelig jeg er i topform. Vejret har været med til at fortælle mig, hvor meget vand jeg skal drikke, og sammen med luftfugtigheden har det været optimalt som udgangspunkt for træningen.

Der er 12 hold med til VM – 6 i hver pulje, og holdene kommer fra alle dele af verden, så vi er meget spændte på, hvem vi skal møde, men vi synes at Beach Handball fortjener lidt mere opmærksomhed, det er en sportsgren, og ikke kun en leg på stranden, når vejret er godt”.

Holdet møder i de indledende kampe:
Ungarn
Ukraine 
Thailand 
Argentina 
Spanien

Mettes tager afsted onsdag og avisen vil følge hende, ligesom Mette vil sende beretninger hjem om, hvordan VM-spillet forløber.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er Mette godt på vej til VM i Brasilien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger