Byrådsmedlemmers deltagelse i KL’s møder

Byrådsmedlemmers deltagelse i KL’s møder

15. juli 2014 - kl. 9:20 - af

byraadet_logo_600x250Byrådet har på det seneste møde godkendt en indstilling fra borgmesteren om, at deltagelse i Kommunernes Landsforenings toppolitiske møder fremover er en del af hvervet som byrådspolitiker i Frederikshavn Kommune.

Samtidig har byrådet godkendt, at dette skrives ind i byrådets oversigt over vederlag og godtgørelser til byrådsmedlemmer.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Byrådsmedlemmers deltagelse i KL’s møder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER