Rifler tilbagekaldes – risiko for vådeskud

Rifler tilbagekaldes – risiko for vådeskud

12. juli 2014 - kl. 11:28 - af

riffe-forsidelDistributøren tilbagekalder nu rifler af typen Remmington model 700 og model Seven med XMP-aftrækkere. På nogle XMP-aftrækkere kan der være brugt for meget bindemiddel i monteringsprocessen, og dermed kan riflen gå af i utide.

Riflen er i Danmark solgt af Jaguar-Gruppen A/S i diverse våbenforretninger landet over. Er man i besiddelse af en af de nævnte rifler, skal man straks stoppe brugen af den, og returnere den til forretningen, hvor den er købt.

Læs mere om tilbagekaldelsen af riflerne på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside:  http://bit.ly/1rGYMJw

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rifler tilbagekaldes - risiko for vådeskud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER