Gør ferien spændende med eReolen og Netlydbog

Gør ferien spændende med eReolen og Netlydbog

10. juli 2014 - kl. 0:03 - af

EventyrDet myldrer med helte og monstre i sommerens kampagne fra eReolen og Netlydbog. På eReo-len.dk og Netlydbog.dk finder du masser af hårrejsende gys og monsterhistorier til feriens bilture, de kedelige regnvejrsdage og hygge i sommerhuset.

Hen over sommeren kører bibliotekerne en landsdækkende kampagne for e-bøger og netlydbøger fra eReolen og Netlydbog. Kampagnen er rettet mod børn mellem 6 og 14 år. Med et ønske om at pirre børnenes – og især drengenes – læselyst, sætter eReolen og Netlydbog sommeren igennem fokus på de fantastiske elementer i børne- og ungelitteraturen under temaet helte og monstre.

Redaktionerne på eReolen og Netlydbog giver i løbet af sommeren inspiration til temaer, nyheder og læse-tips for at vække børnenes interesse for de mange læseoplevelser, der ligger på eReolen og Netlydbog.

For at få adgang til de tusindvis af e-bøger og lydbøger på eReolen og Netlydbog, skal du være re-gistreret som låner på dit lokale bibliotek. E-bøgerne og lydbøger kan du låne, lige når det passer dig – og så behøver du ikke bekymre dig om, at bøgerne fylder i rejsetasken.

Offline læsning og lytning med eReolens app
Med eReolens app kan du hente e-bøger til din tablet eller smartphone inden afrejse og tage e-bøgerne med dig på ferie, uden at du behøver bekymre dig om internetadgang i løbet af ferien.

Med eReolens nye app til iPad og iPhone, er det også muligt at downloade og høre netlydbøger uden internetadgang. Den nye app kan hentes i App Store. Senere bliver den nye app også tilgængelig på Google Play.

Hent eReolens app i Google Play eller App Store – og forbered dig på at lade helte og monstre overtage verden.

Det eneste, der kræves for, for at du kan benytte eReolen og Netlydbog, er, at du er oprettet på dit lokale bibliotek. Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger, så tag en tur forbi dit lokale bibliotek, inden du tager på ferie.
Du kan få mere inspiration til sommerens digitale litteratur på dit lokale bibliotek, hvor de også kan hjælpe dig med at komme i gang med at bruge eReolen og Netlydbog.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gør ferien spændende med eReolen og Netlydbog ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER