Sommerkonkurrence: Vind Minicruise med all inclusive

Sommerkonkurrence: Vind Minicruise med all inclusive

6. juli 2014 - kl. 13:11 - af

StenaLine_MiniCruiseNu har du chancen for at komme på et minicruise til Oslo, hvor alt er betalt. Du går ombord på Stena Lines nyistandsatte færge Stena Saga i Frederikshavn og tilbringer et døgn på havet, hvor du blandt andet kan slappe af i færgens Pure Nordic Spa.

Der er dømt afslapning i 24 timer, hvis du bliver den heldige, som vinder et minicruise for fire personer til Norges hovedstad. Færgen sejler fra Frederikshavn kl. 9.15 og der er ankomst i Oslo kl. 18.00. En time senere går turen igen til Danmark, og Stena Saga kommer til Frederikshavn næste morgen kl. 7.00.

Ombord på Stena Saga vil du aldrig opleve et kedeligt øjeblik. Der serveres frokost i Restaurant Taste. Her kan I nyde en dejlig Skagerrak-buffet med smuk udsigt over havet. På turen til Norge er der mulighed for at handle toldfrit. Butikken på Stena Saga er – ligesom resten af færgen – nyrenoveret. Butikken er samtidig udvidet, så den nu med sine 900 kvadratmeter er den største på Stenas mange færger i Europa.

Trænger du til at blive forkælet, vil det være oplagt at besøge Pure Nordic Spa. Det er 750 kvadratmeter med varme og kolde pools, saunaer, jacuzzi, forskellige bade med lyd, lys og dufte, en række spa-behandlinger, og et afslapningsområde med en fantastisk havudsigt.

Besøget i Pure Nordic Spa betyder helt sikkert, at du samler appetit til aftenbuffetten i Restaurant Taste, og bagefter har du måske lyst til at høre live-musik. Eller måske går du eften den store gevinst? Der er mulighed for både at spille Roulette og Black Jack, ligesom de mange spillemaskiner altid er populære.

konkurrence-spørgsmål:
Hvor sejler Stena Saga?

1) Mellem Aarhus og Odden
2) Mellem Esbjerg og Harwich
3) Mellem Frederikshavn og Oslo

Konkurrencen løber frem til kl. 12.00, fredag den 18. juli, hvor vinderen offentliggøres her på siden.

Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at sende en mail til henrik@saebyavis.dk med dit navn, adresse, og svaret på ovenstående spørgsmål ( Skriv “sommerkonkurrence” i emnefeltet.)

Præmien:
Et minicruise Frederikshavn-Oslo-Frederikshavn +
·    Standard 4-køjes kahyt u/vindue
·    Frokost med Skagerrak-buffet
·    Entre til Pure Nordic Spa
·    Aftenbuffet, incl. øl, sodavand og kaffe
·    Morgenbuffet

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommerkonkurrence: Vind Minicruise med all inclusive' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER