Gudstjeneste ved “Fruen fra havet”!

Gudstjeneste ved “Fruen fra havet”!

4. juli 2014 - kl. 0:08 - af

Fruen fra havet gudstjenesteDen 1. søndag i juli er der efterhånden blevet tradition for at Sæby Baptistkirke holder gudstjenesten på havnen, nærmere bestemt ved “Fruen fra havet”.

Sådan også i år! Bente Højris, der prædiker ved gudstjenesten søndag aften klokken 19.00 fortæller, at der plejer at være stor interesse for at deltage i denne udendørsgudstjeneste, der samler både lokale og turister. Mennesker kommer langvejs fra, og nyder muligheden for at deltage i en sommergudstjeneste uden at skulle sidde indendørs, men derimod være tæt på naturen, mågerne, bølgeskvulp m.m.

Ved tidligere anledninger har dels Sæby Gospelkor medvirket, og dels trioen ”A Capella”, og menigheden, der er i fuld gang med planlægningen, forbereder som sædvanligt masser af glad fællessang og god musik. Men medbringer selv noget at sidde på, og efter gudstjenesten er der mulighed for at få en kop kaffe, og fortsætte til den traditionelle flagnedspilning.

Som noget nyt bliver der i år to havnegudstjenester. Den anden finder sted 1. søndag i august, og ved denne vil det blive markeret at Baptistkirken i Danmark har 175 års jubilæum i år. Jubilæet vil i Sæby blive markeret flere gange i løbet af efteråret. Den egentlige jubilæumsdag er den 27. oktober.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER