Holder du ferie hjemme i år?<br>…

Holder du ferie hjemme i år?

2. juli 2014 - kl. 0:01 - af

Bo_forsyningenSå benyt chancen til at få besøg af Forsyningens energirådgiver, der kan give dit hus et energitjek – helt gratis.

Frederikshavn Forsyning A/S tilbyder et gratis energitjek til alle boligejere i Frederikshavn Kommune. Tilbuddet gør det nemt, effektivt og hurtigt at få et konkret svar på, hvad du kan spare af penge ved at energioptimere din bolig.

Bo Bechfeldt er Forsyningens uvildige energirådgiver, som på din opfordring tager ud og besøger dig i dit hjem. Her kan han fortælle, hvordan du bedst kan reducere din energiregning. Måske trænger dit hus til energirigtige vinduer, mere isolering eller noget helt andet? Det vigtige er, at der skal være fornuft i investeringerne – de skal kunne betale sig.

Når Bo har gennemgået din bolig, får du en detaljeret energirapport, hvoraf det fremgår, hvilke tiltag du kan gøre for at energioptimere din bolig, og hvad det koster.

Er du interesseret i at få din bolig gratis og helt uforpligtende energitjekket, kan du sende en mail til bobf@forsyningen.dk eller ringe, tlf. 5163 2930.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Holder du ferie hjemme i år?
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER