Veloverstået klubstævne i Sæby Rideklub

Veloverstået klubstævne i Sæby Rideklub

1. juli 2014 - kl. 12:46 - af

IMG_0019_600x250Et af Danmarks bedste makkerpar i dressur, Anna Kasprzak på Donnperignon, red OL i London i silende regn. Man tænkte: ”Det går da aldrig godt”, men det gjorde det! I lørdags red dressurrytterne til Sæby Rideklubs klubstævne i silende regn, og man tænkte samme tanke igen. Men trods regnvåde og mudrede baner så kom rytterne igennem programmerne på flotteste vis, og de blev af dommerne honoreret med flotte karakterer.

Støtteforeningen havde også en forrygende lørdag, og de måtte melde udsolgt af frokost midt på eftermiddagen. Der var dog stadig mulighed for hjemmebagt kage og vafler med is. Generelt havde Støtteforeningen en weekend med et flot overskud.

Søndag holdt vejrguderne vandet tilbage og sendte blot skyer og kølig luft over rideklubben. De mange springryttere stod klar, da banen blev åbnet kl. 9.30. Banebygger Carsten K. Jensen havde bygget forskellige baner til de forskellige klasser. Så der var meget at kigge på for hestene, til stor udfordring for de mange ryttere.

Sæby Rideklub vil gerne takke de mange sponsorer, som var med til at gøre stævnet til en realitet:

–        Klostergydens Fisk, som bød på lækre stjerneskud til dommerne begge dage.

–        SuperBrugsen, der sørgede for brød og kager til støtteforeningens salg.

–        Og en lang stribe forretninger i Sæby og omegn havde bidraget med masser af skønne præmier til de dygtige ryttere: Hjallerup Maskinforretning, Land og Fritid i Dybvad, Kinnerup Hesteartikler, Café Smeden, Lottes Guld og Sølv, Kalhøj, Spar Nord, InterSport, Kop&Kande, Fjäll Ferie, Sportigan, Sæby Glaspusteri, Zjoos, Bog&Idé, Smykkekæden, Gaz, Glashuset, Torvets Kaffe og Chokolade, HJ Hundesalon samt SportsShoppen på havnen.

Desuden skal der lyde en stor tak til de mange frivillige hjælpere, som ligeledes bidrog til et supergodt stævne, hvor godt humør og flot ridesport var i højsædet.

IMG_0163_600x400 IMG_0029_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Veloverstået klubstævne i Sæby Rideklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER