Ferie: Spar Nord Sæby advarer mod forsikringsfælde

Ferie: Spar Nord Sæby advarer mod forsikringsfælde

1. juli 2014 - kl. 0:01 - af

sparNord2Snart mister borgerne i Sæby sammen med resten af danskerne deres rejsesygesikring via det gule sundhedskort. Spar Nord Sæby advarer derfor om ikke at rejse på ferie uden af få tjekket dækningen af sin rejseforsikring.

Efter sommerferien kan det gule sundhedskort ikke længere bruges som rejsesygesikring uden for Danmark, Færøerne og Grønland.

Så hvis du brækker benet eller på anden vis får behov for akut lægehjælp under din ferie i Europa, skal du fra 1. august bruge det blå EU-sygesikringskort for at få behandling.

Det blå EU-sygesikringskort giver dig ret til samme behandling, som borgerne i det land du rejser i, og det medfører ifølge Kunderådgiver, Mia Jelsbak Bjerg i Spar Nord Sæby et behov for at få tjekket, hvad din private rejseforsikring dækker:

– Hvis du kommer til skade eller bliver syg på din ferie, er du dækket på lige vilkår med borgerne i det land, du rejser i, og det betyder, at du kan komme til at betale for en del af behandlingen selv, alt efter hvor stor egenbetalingen er i det pågældende land, siger hun. 

Ubehagelige overraskelser
Behov for hjemtransport som følge af tilskadekomst eller alvorlig sygdom kan ligeledes give ubehagelige, økonomiske overraskelser, hvis danskerne ikke er forberedte.

Der er nemlig heller ingen hjemtransport på det offentliges regning, ligesom det ikke er muligt senere at få refunderet eventuel egenbetaling.

– De nye regler kan betyde, at en hjemtransport med et brækket ben kan blive en ganske dyr affære, hvis ikke du er ordenligt dækket af dine forsikringer, siger Mia Jelsbak Bjerg og fortsætter:

– Derfor er det vigtigt at få lavet en grundig gennemgang af dine forsikringer, så du først og fremmest er klar over, om din dækning tilsvarer dine behov på dine rejser, og så du undgår at dobbeltforsikre dig. Forsikringsdækning på indboforsikringer, MasterCards eller tilsvarende forsikringsprodukter kan nemlig sagtens vise sig at være tilstrækkelige, lyder det afsluttende fra Mia Jelsbak Bjerg.

Om Spar Nord
Med flere end 360.000 kunder, cirka 1.500 medarbejdere og 75 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. Banken har gennem finanskrisen hvert år leveret trecifrede millionoverskud og landede i 2013 et overskud før skat på 670 millioner kroner.

Spar Nord ejes af cirka 125.000 aktionærer.

For yderligere information se www.sparnord.dk

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ferie: Spar Nord Sæby advarer mod forsikringsfælde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER