Sæby sender deltager til DM i hotdogspisning

Sæby sender deltager til DM i hotdogspisning

3. juni 2014 - kl. 15:50 - af

Ruben Mikkelsen_600x250Erik Møller fra Sæby har kvalificeret sig til DM-finalen i hotdogspisning.

Sæby har mulighed for at få en danmarksmester til byen, når Steff’s Place afvikler DM-finale i hotdogspisning på Store Torv i hjertet af Aarhus lørdag den 14. juni kl.12.

Det er 52-årige Erik Møller, der i kvalifikationen i maj måned hos Big Burger i Sæby spiste nok hotdogs til at blive blandt de 10 finalister, der skal kæmpe om DM-titlen. Hele 12 hotdogs på en halv time blev det til.

– Jeg stillede egentlig op, fordi min veninde stillede op, og så hun skulle jo ikke spise alene. Men det endte så med, at jeg spiste flere hotdogs end hende, fortæller Erik Møller.

Erik Møller er nu gået i skarp træning før mødet med Danmarks bedste hotdogspisere i finalen, hvor han håber at kunne spise sig til mesterskabet. Med til titlen som Danmarksmester i hotdogspisning følger nemlig et rejsegavekort på 20.000 kr.

– Selvfølgelig går jeg efter at vinde, alt andet vil jo være dumt. Vi er jo vant til at få store hotdogs heroppe, så jeg håber, at jeg kan klemme nogle flere ned, når det går løs i finalen, siger nordjyden.

Ved finalen i Aarhus mødes de 10 bedste fra den landsdækkende kvalifikation, der har fundet sted ved alle Steff’s Places forhandlere, og Erik Møller får kamp til stregen. Han skal blandt andet op i mod de tidligere mestre Benny ”Bomstærk” Steffensen og Ruben Mikkelsen, der formåede at spise 24 og 34 hotdogs, da de hev DM-titlen i land i henholdsvis 2012 og 2013.
2. og 3. pladsen går heller ikke tomhændet hjem. De tildeles et rejsegavekort på henholdsvis 10.000 og 5.000 kr.

Ruben Mikkelsen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby sender deltager til DM i hotdogspisning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger