Østervrå har fået 4G-dækning<br>…

Østervrå har fået 4G-dækning

21. maj 2014 - kl. 0:06 - af

mobilmast_600x250Telenor har opsat 4G-sender på mobilmast i Østervrå, hvilket giver høje hastigheder på mobilt internet til Telenor-kunder med 4G-parate smartphones og tablet pc’er.

Telenor har opgraderet en mobilmast i Østervrå, så den nu sender 4G-signal i en radius af cirka 10 kilometer fra mastens placering på Mølbakvej – altså når signalet også ud til eksempelvis Thorshøj og Søholt. Det betyder, at Telenors kunder i Østervrå og omegn nu har adgang til høje mobile datahastigheder på 4G-parate smartphones og tablet pc’er.

”Mobiltelefoni og mobilt bredbånd bliver stadig vigtigere for ethvert lokalsamfund. Både for privatpersoner, som ønsker at kunne læse mails, gå på Facebook, kommunikere med banken eller skolen og søge på Google overalt. Men også for det lokale erhvervsliv, hvor produktiviteten for mange afhænger af, at medarbejderne har internetadgang, uanset hvor de befinder sig,” siger Telenors netværksdirektør Richard Stigaard.

Mobilsenderes præcise rækkevidde afhænger af, om signalet når uhindret frem til mobiltelefonerne i området. Hvis signalet undervejs støder ind i træer, bakker eller bygninger, er rækkevidden kortere.

Telenor har for nylig afsluttet en kæmpe netværksopgradering, som har givet kunderne 60 procent flere mobilmaster over hele Danmark. Se, hvor mange flere master, Telenor har fået i jeres område, her (klik på 3G-netværk).

For at teste kvaliteten af de fire danske mobilnetværk, inklusive Telenors eget, bad Telenor for nylig Teknologisk Institut om at foretage 500 netværksmålinger på tilfældigt udvalgte steder over hele Danmark. Telenor kom ud med det bedste resultat i alle Danmarks fem regioner. Resultaterne er frit tilgængelige her: www.telenor.dk/ti.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Østervrå har fået 4G-dækning
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER