Buster kom hjem i god behold<br>…

Buster kom hjem i god behold

21. maj 2014 - kl. 10:42 - af

Buster_600x25016 dage gik der, så var Buster hjemme igen i god behold.

Den 5 årige gule Labrador løb hjemmefra 3. maj, og 9. maj efterlyste vi den her på Sæby Avis. Ingen havde hverken hørt eller set noget til Buster – men så 19. maj 17.30 ringede telefonen her på redaktionen. Det var Lotte Nymark Juul fra Lyngså, der glædesstrålende kunne fortælle, hun havde fået Buster hjem i god behold.

På Sdr. Dams jorder var forkarl og traktorfører Keld Pedersen i gang med arbejdet i nogle slugter og brinker lidt syd for selve gården, der i luftlinje ligger bare 2 km fra Busters hjem i Lyngså. Han bemærkede en hund, der havde gravet sig ind i en brink og åbenbart boede der. Han kørte nu hjem til gårdejer Harry Pedersen og fortalte, der boede en hund i brinken. Gårdejeren og jagtherren på stedet, Jan Nielsen, tog nu ud til brinken, og her kunne Jan Nielsen kalde hunden til sig. Han kendte hunden, og vidste med det samme hvor den hørte til. Da han fik den i snor, trak hunden ivrigt i retning af hjemmet, alt imens Jan Nielsen kontaktede Lotte Nymark Juul på mobiltelefon. Da de mødtes, var det den helt store gensynsglæde. Lotte kunne nok se, Buster havde tabt sig. Straks de kom hjem, fik Buster fik da også en stor skål mad og en skål koldt vand, som den nød med stor appetit.

– En lykkelig udgang på historien, siger jan Nielsen og fortsætter.

– Fra hvor hunden bor og helt op til gården, er der et ponyhegn med to tråde. Hvis hunden har været imod hegnet, er den sikkert blevet bange, og har ikke turdet forcere det igen, og den er blevet fanget, på den forkerte side. Det må være forklaringen, slutter Jan Nielsen.

– Tak til saebyavis.dk og Voerså bys TV – infokanal samt alle dem der har kørt og ledt og holdt øje med området til og fra arbejde. Tak til jer alle. Hele familien er meget taknemmelige for hjælpen, siger Lotte Nymark Juul.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Buster kom hjem i god behold
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER