Uden mad og drikke til Hørby BørneMusikFestival?

Uden mad og drikke til Hørby BørneMusikFestival?

20. maj 2014 - kl. 0:07 - af

HoerbyBoerne_600x250Nu kan du købe din mad til Hørby BørneMusikFestival online og vinde flotte præmier!

En hel dag med musik og sjov kræver god mad i maven! Så hvis du skal til Hørby BørneMusikFestival den 14. juni kl. 10 til 15 og har købt billet eller har planer om at gøre det. Så kan du købe både billetter og mad online på festivalens hjemmeside. Læg nogle af de lækre retter i indkøbskurven og betal med det samme. Nemmere bliver det ikke. På dagen får du udleveret madbilletter og kan hente dine menuer, uden at du behøver at have penge med.

Der er lækre fiskefrikadeller lavet på Klostergydens kvalitetsfars, kyllingespyd, bagerrugbrød fra Hørby og pastasalat både i børne- og voksenportioner til fornuftige festivalpriser. Man må IKKE medbring mad på festivalpladsen, så det er bare med at få bestilt de lækre menuer. Der kan også købes mad på pladsen, men der vil ikke være så mange menuer, som der er i online tilbuddet.

Køber du din mad inden søndag den 25. maj kl. 12.00, er du med i lodtrækningen om to fribilletter til Fårup Sommerland eller et gavekort til Kalhøj i Sæby på 300 kr.

Du finder hjemmesiden her: www.hørbybørnemusikfestival.dk og på siden kan du, udover at købe billetter og mad, også finde oplysninger om tidspunkter, hvem der optræder og alle aktiviteterne på pladsen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Uden mad og drikke til Hørby BørneMusikFestival?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger