Indbrud i Dybvad i løbet af weekenden

Indbrud i Dybvad i løbet af weekenden

19. maj 2014 - kl. 12:17 - af

politi_250x600_8På Ålborgvej i Dybvad har der været indbrud i en villa. Gerningsmanden skaffede sig adgang til huset ved at bryde et vindue op på villaens første sal. Herefter havde han adgang til hele huset, som er blevet gennemrodet. Han forlod villaen via entredøren.

Gerningsmanden forsvandt med 2 stk. Samsung TV, 1 stk. PlayStation, 2 bærbare PC-er af mærkerne Acer og Appel, 22.000 kr. i kontanter samt stærkt smertestillende medicin.
Politiet søger vidner, så ring 1-1-4, hvis du har oplysninger.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbrud i Dybvad i løbet af weekenden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER