Skuffende loppemarked på Jagtcenter Nord

Skuffende loppemarked på Jagtcenter Nord

15. maj 2014 - kl. 0:01 - af

IMG_6211_600x250Besøget var ikke noget at prale af, og kræmmernes fremmøde var kun på 4 stk., trods stadepladserne var sat så lavt som bare 20 – kroner. Heri var iberegnet rundstykke og gratis kaffe hele dagen, uanset om man var en eller to om pladsen. Vejret viste sig også fra sin bedste side, og på centeret vrimler det med natur i form af skov, sø med åkander, borde og bænke rundt om søen samt masser af læ og fuglesang hele dagen, så det kunne ikke være af den grund, folk blev væk. Godt nok faldt der nogle dråber sidst på dagen, men da var loppemarkedet ved at lukke ned.

– Næste år bliver der også loppemarked, det er helt sikkert, men vi skulle måske gå væk fra Mors Dag, hvor der også er konfirmationer, og måske lægge det på en lørdag eller en anden søndag! Vi kunne måske også lave nogle aktiviteter for børn samtidig med loppemarkedet, men hvad har jeg ikke noget bud på lige nu, men mulighederne er der i hvert fald her på stedet, siger ”tovfolderen” for loppemarkedet, Henrik Vanggård.

Et par af de 4 kræmmere solgte rimeligt, mens det ikke blev til ret meget for en enkelt. Ind imellem besøgende hyggede kræmmerne sig med hinanden, og det blev da også til lidt handel hinanden i mellem – og her var priserne ikke for høje.

IMG_6213_400x600 IMG_6215_400x600 IMG_6214_400x600 IMG_6222_400x600

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skuffende loppemarked på Jagtcenter Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER