Redningsbåden fra Sæby måtte til Hals

Redningsbåden fra Sæby måtte til Hals

14. maj 2014 - kl. 13:29 - af

Redningsbaad600x250Tirsdag eftermiddag blev Redningsbåden fra Sæby kaldt ud til en lille jolle med motorstop. Jollen drev til havs ud for Hals, og det var lodsen fra Hals, der havde lokaliseret båden, drivende et godt stykke fra land.

Sæby Redningsbåd fik bjærget personen ombord, og båden blev slæbt ind til Hals.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Redningsbåden fra Sæby måtte til Hals' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER