Forårskoncert med Sæby kirkekor i Sæby Kirke

Forårskoncert med Sæby kirkekor i Sæby Kirke

4. maj 2014 - kl. 9:46 - af

Kirkekor paa graesSæby kirke vil være smukt pyntet med ny udsprungne bøgekviste, når dørene søndag d. 11. maj kl. 19.30 åbnes for årets forårskoncert.

Traditionen tro er det Sæby kirkekor, som vil synge foråret ind. Det lille, lige stemmige kor vil synge både klassiske og rytmiske korsange. Bl.a. kan man høre Katherine Jenkins´ smukke Rejoice. Endvidere vil koret synge klassisk musik af Mendelssohn, Axel Madsen og af Sæby Kirkes organist, Ivan Høiberg, der også leder koret.

Ivan Høiberg har også sat musik til sommersalmen ”Solen stråler over vang”, som koret synger med en flot overstemme. Sidst, men ikke mindst, kan man høre Niels W. Gades klassiker, Morgensang af ”Elverskud”. Tilhørerne får også lejlighed til at synge med på kendte sommersalmer, ligesom der vil lyde festlig orgelmusik af John Stanley.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forårskoncert med Sæby kirkekor i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER