Visekoncert i Lyngså kirke St. Bededag

Visekoncert i Lyngså kirke St. Bededag

27. april 2014 - kl. 0:20 - af

IMG_4144Det er efterhånden blevet en tradition med visekoncert i Lyngså kirke i bededagsferien.

For 9. år siden arrangerede Visens Venner i Aalborg, den første viseeftermiddag i kirken, og siden da har visevennerne være på besøg flere gange.

Visens Venner i Aalborg har arrangeret visetræf for visevenner i Norge, Sverige og Danmark siden 1987 og har besøgt Lyngså kirke siden 2005. Visevennernes base har siden starten været lejrskolen Vesterskov ved Skæve.

I år kommer de fleste af deltagerne fra Danmark, da nordmændene i år har travlt med at fejre deres nationaldag 17. maj for 200. gang. En enkelt nordmand har dog fundet tid og plads til at deltage i visetræffet og deltager da også i Lyngså kirke.

Programmet plejer at være meget afvekslende, og det bliver det også i år, og en af medarrangørerne, visesangerinden Lise Hansen fra Voerså, håber da også på, der bliver fyldt godt op i kirken, som der plejer. Mange af tilhørerne kommer fra blandt andet fra Aalborg og Sæby samt selvfølgelig lokalt interesserede.

Arrangementet er 16. maj. Der lægges ud 15.00, og der er fri entré i kirken.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Visekoncert i Lyngså kirke St. Bededag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER