Nordjyllands Politi har stor succes med ny app

Nordjyllands Politi har stor succes med ny app

24. april 2014 - kl. 9:22 - af

mobiltelefon_600x250På to måneder har Nordjyllands Politi modtaget cirka 150 tip via den nye app til mobiltelefonen. Med app’en på tlf. kan folk hurtig sende en besked til politiet, hvis de ser noget mistænkeligt.

I to måneder har nordjyderne på denne måde sendt tip til politiet, og den nye app er kommet fint fra start. Det vurderer kommunikationskonsulent hos Nordjyllands Politi, Christian Brinck.

”Det viser nogle rigtig gode tendenser. Vi har fået omkring 150 tip fra offentligheden, som vi jo nok ellers ikke havde fået kendskab til, hvis ikke vi havde fået denne her app”, siger han til dr.dk

”Det er især om færdselsrelaterede ting, som for eksempel mistænkelige biler eller mistanke om spritbilister folk reagere på, men også efterladte cykler og andet hittegods, og i et enkelt tilfælde har et tip ledt politiet på sporet af en tyv. Det skete, da en person skrev et tip om fundet af nogle dankort. Vi sendte en patrulje ud, og det viste sig, at kortene havde noget at gøre med et andet indbrud, og dermed hjalp det med at fastslå gerningsmandens færden”, siger Christian Brinck.

Nordjyllands Politikreds er foreløbig den eneste, der modtager tip via app’en, som i øvrigt hedder ‘Politi’ og kan downloades gratis i Androids Google Play og Apples App Store.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyllands Politi har stor succes med ny app' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER