Foredrag om moderne videnskab og tro

Foredrag om moderne videnskab og tro

17. april 2014 - kl. 0:16 - af

SaebyKirke_600x250Torsdag den 24. april kl. 19.30 er der foredrag i Mariehuset ved professor i fysik Lars Henrik Andersen, Aarhus Universitet.

I foredraget skal man se, hvad naturvidenskabelig opfattelse af naturen er, og hvor meget man egentlig forstår i dag. Det er vigtigt, ikke at tilskriver Gud alene det, man ikke forstår. Man skal ikke nøjes med at tro på hans tilstedeværelse og indgriben, der hvor naturvidenskaben endnu ikke har en god forklaring. Man skal bl.a. se på, hvilke konsekvenser en sådan tro kan have.

Foredraget foregår i Mariehuset, Strandgade 13 i Sæby. Det er gratis at deltage.

Kaffe/let traktement kr. 30.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag om moderne videnskab og tro' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER