Mette Kjærsgaard gør klar til Beach sæsonen

Mette Kjærsgaard gør klar til Beach sæsonen

16. april 2014 - kl. 11:54 - af

Mette Kjaersgaard”Når Mette vender tilbage til håndbold efter sin barsel, bliver det ikke hos Vendsyssel Håndbold, men hos Sæby HK”, sådan skrev SaebyAvis.dk i juni 2013.

Nu er Mette så tilbage, efter at hun netop i juni 2013 fødte en dejlig pige, og det koster på vægten. Mette tog ca. 25 kg på under graviditeten, men tabte ca. 12 kg igen fra juli-januar, og da hun kom med i ”Sæby på vægten”, røg der yderligere 15 kg, og hun vejer nu det samme som før, så nu står den på masser af styrketræning, for at gøre kroppen klar til Beach handball sæsonen, som går i gang den 22. maj.

Mette har tidligere været med på landsholdet – i alt 4 gange, EM i Larvik ’09, VM i Tyrkiet ’10, EM i Kroatien ’11 og VM i Oman ’12, og her vandt holdet sølv 3 år i træk. Da det danske landshold i sommer deltog i EM i Randers, var hun af gode grunde ikke med.

”I år er vi 5 landsholdsspillere, der stiller op for Sæby HK til DM stævnene, der foregår i Nyborg og Randers, henholdsvis d. 31. maj og d. 1. juni, der ud over har vi landsholdssamling i Fjerritslev d. 22. -25.maj, hvor vi skal spille landskampe mod Norge d. 23.5. kl 18.30 – 20.15 og d. 24.5. kl 16 – 18 på banerne ved fritidscenteret i Fjerritslev, og det kunne være fedt at få lokal opbakning”, siger Mette Kjærsgaard.

Der er nu udtaget 14 spillere til bruttotruppen, hvoraf der kun er 10 spillere, der skal med til VM i Brasilien, som finder sted d. 22. – 27. 7. 2014, og her håber Mette inderligt, at hun vil være blandt de sidste 10, men der bliver hård kamp om pladserne, og efter en graviditet og fødsel skal hun kæmpe ekstra hårdt.

Om Mette vender tilbage til Vendsyssel Håndbold må tiden vise, lige nu er det Sæby HK, Beach handball, der nyder godt af hendes kunnen.
Mette slutter med at sige: ”Jeg vil gerne, at der kommer mere opmærksomhed omkring sporten, da det er den fedeste sport, og ikke mange kender til den”.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mette Kjærsgaard gør klar til Beach sæsonen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger