Lokalhistorisk udstilling Langfredag i Voerså

Lokalhistorisk udstilling Langfredag i Voerså

13. april 2014 - kl. 13:51 - af

# 03Langfredag er der udstilling på det lille Voerså Museum på Havnevej 1. Det er Lokalhistorisk Forening, der står bag, og medlemmerne har den sidste tid haft en travl tid med at rigge det hele til både inden- og udendørs.

Foreningens mapper med masser af lokalhistorie vil ligge frit fremme samt mapper med masser af fotos blandt andet skole- og konfirmationsbilleder helt tilbage fra før år 1900. Et større stykke arbejde har der gennem tiderne været gjort for at sætte navne på disse billeder, og en stor procentdel er da også lykkedes. Foreningen regner ikke med, at det kan ske til 100 %, men af og til lykkes det for besøgende at genkende mormor eller oldefar, og så bliver der flittigt noteret.

En større postkortsamling fra området er udstillet på den gamle skoletavle. Her drejer det sig om perioden fra 1894 og til omkring 1960. Mange af kortene er sendt med både porto og stempler samt skrevet med en sirlig flot håndskrift.

Åbningstiden Langfredag er fra 13 – 16. Hvis der skulle være behov for yderligere åbningstid, kan man kontakte formand Doris Nielsen på 98 46 01 41.

# 59 # 20 a # 85 # 57 # 98 # 68 Four J´s Band # 11 - Kopi # 04 # 06 # 60 # 97 # 20 # 05

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokalhistorisk udstilling Langfredag i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger