Nye takster for børnepasning på vej

Nye takster for børnepasning på vej

9. april 2014 - kl. 9:23 - af

FHK_Logo_cmykBørne- og Ungdomsudvalget i Frederikshavn Kommune har på dets seneste møde drøftet nye takster for børnepasning og anbefalet administrationens udspil til godkendelse i Økonomiudvalget og i byrådet.

Ændringerne hænger sammen med indførelsen af ny folkeskolereform til august. Med den er det meningen, at eleverne skal have flere timer på skolen og dermed tilbringe mindre tid i SFO og i fritidscentre. Derfor ændres taksterne på disse områder i takt med nedsat åbningstid.

En morgenplads i SFO (I) vil for elever i 0.-3. klasse fra august koste 300 kr., mod nu 430 kr. En eftermiddagsplads reduceres tilsvarende i pris fra nu 1360 kr. til 945 kr. månedligt, mens prisen for en fuldtidsplads sættes ned fra nu 1790 kr. til fremover 1245 kr. For elever i 4. klasse (SFO II) reduceres prisen på en morgenplads fra 260 kr. til 150 kr., en eftermiddagsplads fra 650 kr. til 360 kr. og en fuldtidsplads fra 910 kr. til 510 kr.

For pladser i fritidshjem og fritidsklubber ændres prisen på elever i kategorien 0.-3. klasse, så de fra august følger taksterne for området SFO (I), mens taksterne for elever inden for 4.-6. klasse vil følge taksterne for SFO (II). Klubpladser i fritidscentre (elever fra 4. klasse) reduceres fra 500 kr. til 360 kr.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye takster for børnepasning på vej' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger