Opvokset i Østtyskland<br>…

Opvokset i Østtyskland

1. april 2014 - kl. 12:37 - af

Petra Skovholm 1 copyNår man tager telefonen og ringer til hende, kan man godt høre, der en lille smule accent i sproget, men hun taler et flot og udmærket dansk. Hvis man ikke vidste bedre, ville man tro, hun var fra en anden del af Danmark. Det er ikke tilfældet, for hun er tysker fra Østtyskland. Navnet er Petra Skovholm, som er bosat i området omkring Dybvad. Hun er dansk gift og kom til Danmark i 1999.

I Lyngså kirkehus afholder hun et foredrag om livet bag jerntæppet, og på denne måde kommer vi i kontakt med en person, der set det meste og oplevet en hel del bag jerntæppet. Hun er født 11 kilometer nordøst for Berlin, og i sit foredrag kommer hun ind på sit spændende liv som barn, og uddannelse og voksenliv både før og efter murens fald i 1989.

Albæk-Lyngså menighedsråd er arrangør, og foredraget finder sted torsdag 24. april med start 19.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Opvokset i Østtyskland
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger