Et fornuftigt resultat i Nordjyske Bank

Et fornuftigt resultat i Nordjyske Bank

12. marts 2014 - kl. 12:49 - af

1600 aktionærer 280x116Bestyrelsesformand Hans Jørgen Kaptain udtrykte tilfredshed med Nordjyske Bank’s regnskabsresultat på bankens generalforsamling.

Bestyrelsesformand i Nordjyske Bank, advokat Hans Jørgen Kaptain, kunne byde velkommen til ca. 1.600 fremmødte aktionærer ved bankens ordinære generalforsamling i Arena Nord.

Han kunne overordnet konstatere, at Nordjyske Bank igen i 2013 kunne præsentere et tilfredsstillende resultat med en bundlinje på 71 mio. kroner før skat i 2013.

”Nordjyske Bank er fortsat en kernesund og bundsolid bank, med et tilfredsstillende indtjeningsniveau, en komfortabel likviditetssituation og en god solvens,” fastslog bestyrelsesformanden.

Nordjylland har klaret sig godt
Han konstaterede, at dansk økonomi som helhed er i bedring, og at vi i Nordjylland har klaret os godt i 2013, når vi ser på mange parametre og på de fleste af vores hovederhverv. Bestyrelsesformanden fremhævede specielt industrien og de maritime virksomheder som lokomotiver i denne udvikling, men roste i det hele taget nordjydernes vilje til vækst, udvikling og samarbejde.

”Vi ved godt, at tingene ikke kommer af sig selv heroppe, men netop det faktum har skabt en vilje hos vi nordjyder – en vilje til at ville vækste, en vilje til udvikling. Og ikke mindst en fantastisk evne til at samarbejde på kryds og tværs mellem både det offentlige, private virksomheder, foreningslivet og private personer, når der opstår vækstmuligheder i horisonten”, fastslog Hans Jørgen Kaptain.

Landbruget i bedring
Bestyrelsesformanden kunne også se et landbrugserhverv på vej mod lysere tider med positive prognoser for indtjeningen.

”Denne udvikling er selvfølgelig godt nyt for landbruget, ligesom det er det for Nordjyske Bank, der har et samlet udlån på ca. 1,5 mia. kroner til landbrugssektoren – som er et vigtigt erhverv i Nordjylland. Men det er også godt for Danmark som helhed, for Danmark er et landbrugsland, og hvis landmændene fortsat skal bidrag til samfundsøkonomien og beskæftigelsen, så er det vigtigt, at de begynder at tjene penge,” fastslog Hans Jørgen Kaptain.

Nye i repræsentantskabet
På generalforsamlingen blev afdelingsleder Anders Bentsen fra Brønderslev og direktør Jens Otto Størup fra Hirtshals valgt ind i bankens repræsentantskab.

Mange lokale aktionærer
I filialen i Sæby var der også tilfredshed med udviklingen i 2013 og med aftenens generalforsamling.

”Vi har ydet et pænt bidrag til bankens samlede resultat og har med en god kundetilgang gjort vores til den flotte, samlede tilgang af nye kunder i banken. Og så glæder det mig uendelig meget at se, at så mange af vores lokale aktionærer havde taget turen fra Sæby til Frederikshavn til vores generalforsamling. Det vidner om stor opbakning og interesse for banken,” fortæller områdedirektør Torben Schioldan.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et fornuftigt resultat i Nordjyske Bank ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger