Sæt ansigt på deltagerne bag ”Sæby på Vægten”

Sæt ansigt på deltagerne bag ”Sæby på Vægten”

14. januar 2014 - kl. 0:03 - af

SaebyAvis var lørdag med til indvejningen i Manegen, Sæby Kulturhus. Rigtig mange var mødt op og alle dem, som var samlet, med 5 deltagere på hvert hold, kan du nu se med holdnavn og deltagere herunder. De hold der ikke var fuldtallige blev kun i begrænset omfang fotograferet.

Skulle der nu være nogen af de deltagende hold, som ikke har fået deres billede med, så kan det nås endnu, ved at rette henvendelse til Click i Sæby. Således der kan laves et før og efter billede af de mange, som nu er godt i gang med 8 ugers slankekur i konkurrencen om ikke mindre end 10.000 kr.

SPV_De_bredrøvede_600x400 SPV_De_tønde_600x400 SPV_Frækkedellerne_600x400 SPV_Mavedellerne_i_østervraa_600x400 SPV_Wå_5_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæt ansigt på deltagerne bag ”Sæby på Vægten” ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER