Foredrag med ”Bonderøven” på Sæby Bibliotek

Foredrag med ”Bonderøven” på Sæby Bibliotek

12. januar 2014 - kl. 10:52 - af

Frank Erichsen, der er bedre kendt under navnet Bonderøven fra DR´s serie om livet på Kastanjegården, besøger Manegen tirsdag den 4. februar kl. 19.00. Her fortæller han om sit liv som selvforsynende. Kom og hør om både teori og praksis bag livet på Kastanjegården og mød en engageret og levende fortæller, der brænder for det, han beskæftiger sig med.

Entré: 100,- kr. Billetter kan kun købes på www.fof-vendsyssel.dk eller ved henvendelse på tlf: 7025 5050.

Foredraget er et samarbejde mellem Sæby Bibliotek og FOF Vendsyssel

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag med ”Bonderøven” på Sæby Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER