Sæby BK møder lørdag AUS på hjemmebane

Sæby BK møder lørdag AUS på hjemmebane

10. januar 2014 - kl. 12:39 - af

Lørdag den 11. januar kl. 14.00. Så bliver der taget hul på anden omgang af 1. division damer. I dette opgør tager Sæby imod AUS fra Århus, som har klaret sig noget bedre end Sæby i første halvdel af sæsonen. AUS er placeret midt i rækken, mens Sæby må tage til takke med en bundplacering.

Det bliver en vanskelig opgave for hjemmeholdet, der stadig mangler en del stamspillere på grund af skader, men holdet vil dog byde århusmandskabet god modstand. Sidst de to hold mødtes, vandt AUS, men i perioder af kampen var Sæby rigtig godt med. Så med hjemmebane og tilskuerne i ryggen kunne holdet godt gå hen og overraske.

Sæby stiller med følgende spillere:

4 Signe Brandt

7 Line Ypkendanz

10 Charlotte Simonsen

11 Louise Munch

13 Henriette Sørensen

15 Nina Munck

17 Cathrine Rasmussen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby BK møder lørdag AUS på hjemmebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER