Cambridge English på Hørby Efterskole

Cambridge English på Hørby Efterskole

10. januar 2014 - kl. 11:55 - af

Fra det kommende skoleår tilbyder Hørby Efterskole elever et nyt prøveforberedende valgfag til eleverne i både 9. og 10. klasse – Cambridge English. Cambridge-engelsk er et supplement til den obligatoriske undervisning i engelsk FSA og engelsk FS10 og er et tilbud til de elever, der kan lide at udfordre sig selv fagligt, ønsker at beherske engelsk på højt niveau og ønsker at stifte bekendtskab med en international anerkendt tilgang til eksamen.

Cambridge-engelsk har fokus på kommunikation i en globaliseret verden og tager i vid udstrækning udgangspunkt i autentiske tekster, såsom aviser, magasiner, brochurer, websites mv, ligesom hele undervisningen kommer til at foregå på engelsk.

Ved skoleårets afslutning får eleverne, der har fulgt faget gennem året mulighed for at gå til den internationalt anerkendte Cambridge eksamen FCE  (First Certificate in English), der har et niveau svarende til 10. kl./1.G. Ved eksamen Der testes i Reading, Writing, Use of English, Listening og Speaking.

– Cambridge English giver god forberedelse til de gymnasiale ungdomsuddannelser, og til at arbejde eller studere i udlandet på et senere tidspunkt, siger forstander Mogens Vestergård Pedersen fra Hørby Efterskole og glæder sig over, at det har været muligt for skolen at præsentere dette nye tilbud.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cambridge English på Hørby Efterskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER