Overvældende tilmelding til ”Sæby På Vægten”

Overvældende tilmelding til ”Sæby På Vægten”

9. januar 2014 - kl. 12:33 - af

Onsdag var sidste dag for tilmelding til konkurrencen ”Sæby på Vægten” og hos Spar Nord, som er arrangøren bag, er der stor tilfredshed. For ikke nok med at antallet af deltagere langt overstiger de forventede 200, ja så overstiger det også antallet af tilmeldte hos nabobyen Skagen, som er en direkte konkurrent i konkurrencen om tab af de mange kilo.

I Sæby er der nu 82 tilmeldte hold af 5 personer, hvilket svare til 410 deltagere, præcis 5 deltagere mere end ”Skagen på Vægten” har samlet. “Dermed er vi allerede foran på point”, lyder det fra Erhvervskundechef Rune Dam Dyhr, der i øjeblikket sammen med resten af Spar Nords afdeling i Sæby står på hovedet for at få pakket de mange poser, alle deltagere får udleveret lørdag til indvejning i Manegen i Sæby.

Her på SaebyAvis følger vi “Flæskekrigen” tæt og vil løbende over de 8 uger det vare, bringe historier og sjove vinkler på deltagernes mange kreative måder at smide de overflødige kilo på.

I Skagen blev der sidste år tabt 1,7 ton samlet på de 8 uger, kan Sæby slå den?

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Overvældende tilmelding til ”Sæby På Vægten”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER