Få swing i motionen – træn polka- og valsetrin

Få swing i motionen – træn polka- og valsetrin

9. januar 2014 - kl. 0:59 - af

Dans for nybegyndere starter 13. januar 2014 kl. 19.30 – 21.00.

Har du lyst til at motionere i vinter, så er chancen der nu – så du til næste danseaften kan byde damen eller herren op til en polka eller vals. Det giver masser af livsglæde og mulighed for masser af socialt samvær ved at møde nye venner.

Kom alene eller tag meget gerne en dansepartner med, men kom første aften. Mangler du en dansepartner, så ring til deres instruktør på tlf. 9846 2533 inden de starter. Måske har du venner eller andre bekendte, som også ønsker at have det sjovt, så tag dem med.

Det er Sæby Folkedanserforening, der arrangerer 5 danseaftener på Sæbygaardskolen i Sæby med Vita Ugilt som instruktør. Der danses mandage i ulige uger.

Prisen er 175 kr. for 5 gange, som er den 13. og 27. januar, 10. og 24. februar og 10. marts.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Få swing i motionen – træn polka- og valsetrin' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER