Man kan træne sig igennem meget…

Man kan træne sig igennem meget…

8. januar 2014 - kl. 10:03 - af

Poul Erik Hansen, der er bosat i Sæby og arbejder på Danish Crown som tilsynstekniker, var for få år siden ude af stand til at foretage sig ret meget. Det skyldtes et uheldigt fald på hans arbejdsplads. ”Det var et øjebliks uopmærksomhed, der endte med, at jeg faldt ned af en trappe og hamrede hovedet ind i en dørkarm”, fortæller han.

Til alt held havde han høreværn på, hvilket tog det værste af slaget, men en grim hjernerystelse og en kæmpe bule blev det til, troede man. Men efter en periode med mange smerter, megen træthed og endnu en scanning, viste det sig, at Poul Erik ved sammenstødet med dørkarmen, havde pådraget sig en diskusprolaps i nakken samt nogle skader i ryggen.

Poul Erik var sygemeldt i knap et år, og startede så igen langsomt op med at arbejde 12 timer om ugen, samtidig med at han trænede hos Benefit. Han trænede i 2 år, begyndte at løbe i juni 2013 og har nu løbet over 700 km. Den længste tur, som Poul Erik har løbet, var i lørdags, og den var på 30 km og tiden var 2.46,06.

”Jeg er nu ved at træne til København Marathon, som er den 18. maj 2014, det glæder jeg mig meget til. For tiden træner jeg 3 til 4 gange om ugen, hvor jeg ind til videre løber ca. 8 km pr. gang. Men det skal langsomt sættes op, da Marathon løbet jo er på 42 km. Nogle gange løber jeg med andre kolleger fra slagteriet, som også skal deltage i København. Vi er ca. 10, der skal af sted, så det bliver spændende at se, om vi alle gennemfører”, slutter Poul Erik Hansen, der i dag er næsten rask.

Der er enkelte ting han ikke kan, og som han siger: ”Jeg kan ikke løfte og lignende ting, men godt jeg har et job, der ikke kræver så meget fysisk styrke, så skal det nok gå”.

Dette er et bevis på, at det hjælper at træne efter mange sygdomsforløb, men der skal også vilje til, hvilke man må sige, Poul Erik Hansen har.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Man kan træne sig igennem meget...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER