Helligtrekonger aften i Sæby Kirke

Helligtrekonger aften i Sæby Kirke

8. januar 2014 - kl. 0:51 - af

Torsdag den 9. januar kl. 20-22 er der en lidt forsinket Helligtrekonger fejring ved Sæby Kirke.

Det begynder med en aftenmeditation i kirken kl. 20.00. Bagefter er der mulighed for at være med til samvær i Klosterfløjen ved kirken, hvor man vil høre om Helligtrekonger, synge sammen, og på anden måde hygge sig sammen om et flot pyntet bord med lys, Helligtrekonger brød og andet.

Enhver er velkommen til at være med.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Helligtrekonger aften i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER