Gratis pølsehorn og juice hos Lidl i Sæby

Gratis pølsehorn og juice hos Lidl i Sæby

7. januar 2014 - kl. 9:50 - af

Søndag den 12. januar mellem kl. 10.00 og 15.00 er der dømt ”Familiedag” hos Lidl i Sæby. Her kan børnene gå på skattejagt i den lokale butik og være heldige at vinde pølsehorn eller bolle samt juice til hele klassen.

”Familiedag” er tænkt som et tilbud til de travle børnefamilier, hvor man kan få søndagens indkøbstur til at gå op med lidt hygge for hele familien. Derfor har Lidl arrangeret forskellige aktiviteter i butikken, og på søndag står den på skattejagt for børnene (og andre barnlige sjæle), hvor det via et skattekort over butikken gælder om at svare rigtigt på de forskellige poster. Der dystes om at vinde pølsehorn eller valgfri bolle samt juicebrik til alle vennerne i klassen eller på stuen i børnehaven eller vuggestuen. Der udtrækkes tre vindere pr. butik.

På søndag vil butikken også tænde tidligt op i bake-off ovnene og sørge for at bage rigeligt af både pølsehorn og osteboller, så alle børn kan få et gratis pølsehorn eller en ostebolle mens de handler med far og mor.

”Familiedag vil for eftertiden bliver afholdt 1. søndag i hver måned. Fra måned til måned vil aktiviteterne i butikken variere, og butikken har flere spændende ting i ærmet for de næste mange måneder. Hvad det bliver, vil butikken ikke løfte sløret for nu, så det er bare med at holde øje med månedens første reklameavis”, fortæller kommunikationsansvarlig Rikke Brandes.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gratis pølsehorn og juice hos Lidl i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger