Sæby Pensionist og Efterlønsklub starter ny sæson

Sæby Pensionist og Efterlønsklub starter ny sæson

5. januar 2014 - kl. 11:26 - af

Onsdag den 8. januar starter klubben ny sæson i Kulturhuset. Sædvanen tro startes sæsonen med besøg af Volstrup Harmonikaklub. De vil spille glade og muntre melodier, og da de medbringer deres sanghæfter, vil det være en god anledning til at få rørt sangmusklerne efter den lange juleferie.

Bestyrelsen i foreningen har lavet et rigt og varieret program for foråret, som de håber, vil falde i medlemmernes smag. Det er en skøn blanding af musik og foredrag – både lokale og fra den store verden.

Møderne foregår som sædvanlig hver onsdag kl. 14 i Sæby Kulturhus, og når man har betalt sit kontingent koster kaffen hver gang kun 15 kroner.

Man kan se Sæby Pensionist og Efterlønsklubs forårs- og sommerprogram her: Program for foråret 2014

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Pensionist og Efterlønsklub starter ny sæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER