Gæstgivergården Engholm klar igen til sommer

Gæstgivergården Engholm klar igen til sommer

3. januar 2014 - kl. 12:54 - af

Gæstgivergården Engholm på Engvej i Lyngså opstår igen, men ikke i de samme gamle rammer.

Siden den påsatte brand i den 157 år gamle Gæstgivergård Engholm, hvor privatbolig, køkken og selskabslokaler udbrændte, har resten stået øde hen.

Nu er en tilstødende grund blevet opkøbt, og man er i gang med at opføre to store sommerhuse til 2 x 12 personer.

Resterne af den gamle gæstgivergård vil blive revet helt ned, da bygning efter branden den 1. oktober 2012 er ubrugelige. Der vil i stedet blive opført en restaurant med plads til ca. 60 personer, men uden privatbeboelse.

Susanne Kane fortæller: ”Jeg havde stadig svært ved at komme i den bygning, der var tilbage, der lugtede at røg og minderne væltede frem. Jeg har til trods for, at jeg er sygeplejerske, haft det meget svært efter branden, jeg har mistet hele mit hjem plus min dejlige gæstgivergård. Det har taget lang tid at komme over, men nu skal vi se fremad, og i gang igen.

Vi havde håbet på at være klar til den 1. maj, men det når vi ikke. Nu ser vi frem til at være klar i uge 28, men det betyder endnu et problem, da jeg havde booket en fest den 11. maj, det kan jeg desværre ikke klare.

Når hele projektet står klart, vil der være mulighed for at holde fest i restauranten og evt. overnatte i de to store sommerhuse, som også kan lejes direkte gennem Novosol.

Så vi håber snart, at kunne være med til at lave en uforglemmelig aften for folk, som vælger at holde deres fest hos os”, slutter Susanne Kane.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gæstgivergården Engholm klar igen til sommer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER