Nytårsparade hos de lokale brandmænd

Nytårsparade hos de lokale brandmænd

1. januar 2014 - kl. 15:31 - af

Traditionen tro var de lokale brandmænd samlet til nytårsparade på årets sidste dag.

Blandt flere talere var brandstationsleder Preben Madsen. Han kunne se tilbage på et år, hvor mandskabet endnu engang viste deres værd og ligeledes se frem mod et år, med nye udfordringer og opgaver for de lokale brandfolk.

Også indsatsleder fra Frederikshavn Brandvæsen Bo Isaksen, holdt en medbragt tale fra den øverste chef, om året der er gået, og det gode samarbejde der er i hele beredskabet i Frederikshavn kommune. Herefter blev der ellers hygget med kaffe og rundstykker og sagt godt nytår til både nuværende og tidligere, kollegaer.

I 2013 har der i alt været 75 udrykninger, det er 2 mere end i 2012, og man håber selvfølgelig at 2014 vil blive et år med færre udrykninger.

I dag er der hos Falck i Sæby 18 brandmænd, hvoraf 1 er kvinde, og man er inddelt i 3 grupper, og 4 holdledere, som alle bor i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nytårsparade hos de lokale brandmænd ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER